Tijd voor Discord


Aan al het goede komt een altijd een einde.. het is zo ver, basta over en uit, teamspeak is nu ancient history. Vandaag is de dag dat we Discord gaan gebruiken, een heleboel gamers waren je al voor, klik snel op de link om samen met je matties te gamen.

https://discord.gg/mmUJXdk

Jij denkt misschien, wat in hemelsnaam is Discord of Teamspeak?

Als je samen met je maten wil gamen is het handig dat je met elkaar kan praten. 1 tegen 1, 5 tegen 5, you name it. Communicatie vormt in de meeste gevallen de basis om esports te beoefenen. Via platformen als Discord kom je snel in contact met andere gamers zodat je elkaar kan helpen beter te worden of gewoon gezellig een potje kan gamen met elkaar. Het is helemaal gratis om met ECV mee te spelen en iedereen is hierbij uitgenodigd. Game-ON!

dicsord