Visualize.FIFA is een feit!


Vandaag is de dag dat Visualize zich weer uitbreidt. Dit met het oog op succes, mooie acties en fraaie schoten gaan de volgende spelers er voor zorgen dat Visualize.FIFA prijzen gaat scoren! Onze teamleden zijn zeer ervaren en erg bedreven in het spel en hebben hun kwaliteiten al vaker bewezen.

Het idee is om een team te creëren met meerdere spelers en er voor te zorgen dat we met deze jongens op ieder event kunnen meespelen. Uiteraard om op het hoogste niveau te eindigen!

Het team ziet er volgt uit:

Team-Captain:
Paskie “IRokus“ Rokus

Spelers:
Rens “IFlush” Janssen
Mark “IFlair7z” van Ooyen

Omdat onze jongens binnen Visualize nog onbeked zijn hebben we de heren gevraagd zichzelf even voor te stellen.

irokusPaskie Rokus

Behaalde resultaten?

Online:
Ik speel altijd 1e divisie. Ben al vaak kampioen geworden en ben pas 1x gedegradeerd. Ik speel online op de XBOX en PS3. Ook speel ik via Gamebattles.com wedstrijden waar veel goede lui uit de hele wereld spelen. Hier stond ik altijd in de top 10. Via Virgingaming.com heb ik ook wel geld gewonnen en via Gamersaloon.com ook. Dit zijn site’s waar je voor geld tegen elkaar kan spelen. Verder speel ik online veel tegen mijn vrienden (Mark, Koen en Rens) waardoor ik steeds beter blijf presteren.

Offline:
Ik wist niet dat er zoveel toernooien jaarlijks worden gehouden. Ik speelde altijd online. Sinds kort ga ik dus ook naar toernooien. Mijn eerste 2 toernooien waren heel erg wennen. Speelde toen nog niet super en was ook best zenuwachtig. Mijn laatste 2 toernooien eindigde ik allebei 2e. Ik zit momenteel goed in mijn vorm.

Resultaten toernooien:

Visualize-Events #1 1v1: 2e plaats (ook NK-kwalificatie behaald met de 2e plaats)
Live2game 1vs1: 2 keer bij de laatste 8
FIFALive 2vs2: Bij de laatste 6
FIFALive 1vs1: 2e plaats

Ervaring op het gebied van FIFA?

Ik speel FIFA al vanaf FIFA 2004 ongeveer. Toen speelde ik altijd op de PS2. Vanaf FIFA 2009 speel ik het op de xbox 360. Ik was toen nooit echt super goed vergeleken mijn vrienden. Sinds FIFA 2011 ben ik wel veel stappen vooruit gegaan. Ik heb toen ook een PS3 gekocht waardoor ik op beide platformen kon oefenen. Ik zette de Xbox bij me moeder neer en de PS3 bij mijn vader omdat mijn ouders gescheiden zijn. De reden dat ik denk ik beter ben geworden is omdat ik tegen veel goede mensen oefen en veel van ze heb geleerd.

Korte beschrijving over hoe je bent?

Ik ben een hele gezellige jongen die voor alles in is. Ik vindt het leuk om lekker te dollen met mijn vrienden en ben altijd in voor een geintje. Ik kan ook heel serieus zijn als het om belangrijke dingen gaat. Zoals bij FIFA of met school ben ik altijd 100% geconcentreerd. Ik kan met iedereen altijd wel goed omgaan, dus dat zit wel goed.

Wat zijn je kwaliteiten op het gebied van FIFA?

Ik ben een counter speler. Ik zal nooit echt zelf het spel maken. Komt omdat ik altijd in een 4-4-2 formatie speel. Ik speel altijd met snelle spelers in de voorhoede. Momenteel ben ik echt goed met Real Madrid. Iedereen zegt dat ze niemand kennen die zieker speelt met Cristiano Ronaldo als ik. Ik kan ook met een 4-3-3 formatie spelen, maar met Real Madrid vind ik dit het fijnst. Als ik met Brazilië speel, speel ik dus 4-3-3 of 4-2-3-1. Dat komt omdat ze hele goede voorhoede spelers hebben. Ook speel ik offline veel beter dan online.

Ik zou me kunnen verbeteren in het verdedigen. Aanvallen ben ik heel goed, alleen daardoor laat ik veel steken vallen in de verdediging. Maar je kent het gezegde, aanvallen is de beste verdediging, dus aan de ene kant zit het wel goed.

Hoe vind je het om “het” team te starten binnen Visualize?

Ik vind het super dat ik gevraagd ben om bij jullie te komen. Ik heb de laatste keer dat we elkaar zagen een heel goed gesprek Jim Lehmann & zijn team gehad over een eventueel FIFA team. Nu hebben we al bijna 4 man in ons team. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de boys en succesvolle toekomst.

Wat verwacht van jezelf bij Visualize te bereiken?

De verwachtingen van mij zelf zijn dat ik mijn team naar een hoog niveau breng. Ik hoop dat we over een tijdje bekent staan als een goed FIFA team. Dat ik er veel energie in ga steken zal hopelijk beloond worden.

Hoe fijn je het vind dat je samen met je vrienden/bekende kan spelen?

Dit vind ik fantastisch. Ik ken ze al een tijdje en spreek ze dagelijks. Dat we nu samen in een team komen is natuurlijk super. We spelen heel vaak tegen elkaar en zien elkaar bijna wekelijks. Ons niveau ligt ongeveer gelijk. Iedereen heeft ze momenten hoe je op dat moment in vorm bent. Ik kijk er naar uit om samen te gaan spelen voor Visualize.

_________________________________________________________________________________________________
rensenmark

Rens & Mark

Rens Janssen

Ik ben Rens Janssen ben geboren op 19 januari 1994 en woon in Dieren vlak bij Arnhem. Ik studeer Commerciële Economie Sportmarketing in Deventer op het Saxion. Ik ben iemand die erg sociaal is, die graag praat en ook van een geintje houdt. Ik ben echter wel iemand die ook heel erg serieus kan zijn. Een van mijn sterke punten is dat als ik ergens voor ga ik er ook voor de volle 100% alles aan zal doe om dit te bereiken. Ik kan best zeggen dat ik mezelf een doorzetten vind!

Behaalde resultaten:
– Online speel ik veel seizoenen. Ik zit in de eerste divisie en speel elk seizoen gewoon om kampioen te worden. Verder speel ik om te trainen soms via gamebattles omdat ik daar wat moeilijkere tegenstanders tegenkom aangezien ik seizoenen redelijk ben ontgroeid. Ik heb een tijd op virgingaming gespeeld voor geld en hier veel verdient door telkens losse potjes voor geld te spelen en af en toe toernooitjes. Waaronder ik ook vaak speelde tegen Serbianking (Nenad Stojkovic) de winnaar van fiwc10. Ik heb hier zeker meer dan 600 dollar gewonnen in een korte tijd.

Met Paskie en Mark zijn we net begonnen om ook echt toernooien te gaan spelen. We wisten van veel toernooien nog niet af tot we Koen Weijland ontmoette hij is nu ook een goede vriend van ons. Ik wil graag met veel meer toernooien gaan meespelen in de toekomst en het nog serieuzer aanpakken. De toernooien die ik wel heb gespeeld zijn 1xLive2Game en 2xFIFALive. Ik ben hierbij 1 x derde geworden en 2 x bij de laatste 8.
Het liefst wil ik naar alle toernooien gaan en we zijn ook van plan om met zijn vieren 1 keer in de zoveel tijd bij elkaar te komen om te kunnen trainen. Daarom zou het ook helemaal top zijn om samen in een team te komen.

Ik speel FIFA al jaren online en nog langer offline. Ik ben begonnen toen ik ongeveer 12 was met online spelen op de playstation 2 en speelde alleen maar FIFA  Sindsdien heb ik elke FIFA gehad en veel online gespeeld. Op dit moment speel ik op zowel de xbox als op de playstation FIFA 12.

FIFA kwaliteiten:
Mijn sterke punten zijn dat als ik tegen een goede speler speel ik bijna alle kansen ook af maak en goed ben op de counter. In combinatie met deze punten en het feit dat ik altijd geconcentreerd blijf kan ik van iedereen winnen. Tegen mindere tegenstanders probeer ik het altijd op de voetballende manier te winnen door iemand zodanig onder druk te zetten dat de goals wel moeten vallen. Een minpuntje waar ik hard aan werk is dat ik met real madrid minder ben in de verdediging dan wanneer ik bijvoorbeeld Brazilie ben, terwijl ik voor de rest het gevaarlijkste ben met real madrid.

Mark van Ooyen

Mijn naam is Mark van Ooyen , geboren op 1 oktober 1993 en ben woonzaam in Dieren. Ik studeer International Business & Communication in Velp op het RocA12. Ik kan mezelf omschrijven als een persoon dat veel humor heeft en snel en gemakkelijk contact legt met andere. Ik ben ook een persoon dat als ik iets graag wil, dan ga ik er ook voor met mijn volle 100%!

Ik speel zowel op de Xbox360 als op de Playstation 3. Op beide consoles speel doe ik mee aan competities op het hoogste online niveau: 1e Divisie. Op de Xbox360 ben ik al ruim 30 keer kampioen geworden en op de Playstation rond de 15 keer. Over het algemeen word ik ongeslagen kampioen en heel soms zit er eens een gelijkspelletje tussen. Ik hou op het gebied van FIFA van uitdagingen. Ik probeer het mezelf vaak moeilijker te maken zodat ik alleen maar beter word door bijvoorbeeld een heel slecht team te kiezen en dan alsnog kampioen te worden. Hierdoor kan ik mezelf verbeteren en zodra ik dan met een goed team speel, de sterren van de hemel kan spelen! Naast FIFA speel ik ook Call of Duty waar ik voornamelijk let op het mijn KD(Kill Death Ratio). Mijn KD is op het moment 2.8 en dat vind ik persoonlijk erg goed! Ook speel ik veel op gamebattles omdat met wedstrijden op gamebattles je tegen andere speelt op hoog niveau en je jezelf kan vergelijke met anderen.

Toernooien:
Een hele lange tijd heb ik me nog niet verdiept in het spelen van offline toernooien totdat we Koen Weijland ontmoette. Hij gaf ons een aantal websites waarop wij ons konden aanmelden voor FIFA-toernooien. Ik ben 3x naar Live2game gegaan waarbij ik respectievelijk 3e, 3e en 2e ben geworden. Ook ben ik 2x naar FIFALive gegaan waarbij ik 1x bij de laatste 8 was en 1x bij de laatste 32. Graag zou ik met meer toernooien mee willen doen zodat ik mezelf meer kan laten zien en me kan meten met de absolute wereldtop. Het spelen met vrienden uit de buurt (Paskie/ Rens) en online ben ik al ontgroeit.

Ik speel al jaren offline, het begon allemaal bij FIFA 98 op de PlayStation 1 tot FIFA 2012 op de Xbox/PlayStation 3. In de tussentijd heb ik alle FIFA’s gespeeld. (PlayStation 1,2 & 3 en xbox360).

FIFA kwaliteiten:
Met FIFA heb ik een aantal sterke punten, wanneer de tegenstander in balbezit is dan anticipeer ik op de lichaamshoudingen van de spelers. Ik kijk om de 2 seconde op de radar onderin beeld en zie meteen als er een speler dreigend is en zorg ervoor dat deze geen kans heeft om te scoren. Ik krijg heel weinig doelpunten tegen en scoor er zelf vaak minimaal 2 of meer. Het probleem waar ik afgelopen toernooien tegen ben gelopen is dat het geen best of 3 was, zodat wanneer ik een wedstrijd had waarbij mijn kansen er niet in gingen ik er vrijwel meteen uit lag. Op alle toernooien ben ik ongeslagen geweest tot de wedstrijd waarbij ik eruit lag.

Min puntje:
Ik heb ook een minpuntje en dat is dat ik nooit echt een standaard team heb gehad die ik altijd ben. Vaak ga ik naar een toernooi toe terwijl ik nog geen idee heb welk team ik ben. Afgelopen toernooien heb ik gespeeld met de volgende teams:
FIFALive:
Ac Milan (3e geeindigt)
Real Madrid (3e geeindigt)
Liverpool Fc (2e geeindigt)

Ze noemen we wel eens de jongen die geboren is met de game-controller omdat ik niet alleen goed ben in FIFA maar ook in CoD, Guitar Hero en strategie spellen.